1. Nah tengok!

    Arahan: Sila tumpukan perhatian pada sudut bawah kanan. Anda akan nampak “Bermula dengan RM70: Buku Hitam Press”. Untuk tahu lebih lanjut, boleh dapatkan majalah @jootawan ini esok!

    Arahan: Sila tumpukan perhatian pada sudut bawah kanan. Anda akan nampak “Bermula dengan RM70: Buku Hitam Press”. Untuk tahu lebih lanjut, boleh dapatkan majalah @jootawan ini esok!

    Posted on: 23rd July 2014 - 0 notesReblog

  2. Nah tengok!

    By @ammarzahar “Pagi ni masuk office dah ada Majalah @jootawan edisi kedua yang menampilkan Dato @aliffsyukriterlajaklaris. Macam biasa, saya akan go through everything dan buat post mortem untuk sentiasa meningkatkan kualiti majalah setiap masa. Edisi kedua ini menampilkan @aliffsyukriterlajaklaris, kisah @telekungsk, @bukuhitampress, dan banyak lagi! Boleh dapatkan bermula esok di MPH, Popular dan banyak lagi. Kawasan pengedaran kita boleh dilihat di www.fb.com/jootawan”

    By @ammarzahar “Pagi ni masuk office dah ada Majalah @jootawan edisi kedua yang menampilkan Dato @aliffsyukriterlajaklaris. Macam biasa, saya akan go through everything dan buat post mortem untuk sentiasa meningkatkan kualiti majalah setiap masa. Edisi kedua ini menampilkan @aliffsyukriterlajaklaris, kisah @telekungsk, @bukuhitampress, dan banyak lagi! Boleh dapatkan bermula esok di MPH, Popular dan banyak lagi. Kawasan pengedaran kita boleh dilihat di www.fb.com/jootawan

    Posted on: 23rd July 2014 - 0 notesReblog

  3. Nah tengok!

    By @alinlily “Alhamdulillah. Hehe. 😁Sampai dah kad buku hitam kita. Keychain je tak sampai lagi. 😮Rasa nak nangis sebab kad touch n go warna hitam—favourite colour selain ungu😂 Terima kasih @bukuhitampress 😘 #kadbukuhitam #kitadahadaawakbilalagi #bukuhitampress 😊
P/s: Terima kasih jugak untuk kad raya ni. Nice n simple❤❤❤❤❤” via @PhotoRepost_app

    By @alinlily “Alhamdulillah. Hehe. 😁Sampai dah kad buku hitam kita. Keychain je tak sampai lagi. 😮Rasa nak nangis sebab kad touch n go warna hitam—favourite colour selain ungu😂 Terima kasih @bukuhitampress 😘 #kadbukuhitam #kitadahadaawakbilalagi #bukuhitampress 😊
    P/s: Terima kasih jugak untuk kad raya ni. Nice n simple❤❤❤❤❤” via @PhotoRepost_app

    Posted on: 22nd July 2014 - 0 notesReblog

  4. Nah tengok!

    Dah tak lama. Hingga 11.59 malam ini sahaja. Promosi Raya! #keychainbukuhitam

    Dah tak lama. Hingga 11.59 malam ini sahaja. Promosi Raya! #keychainbukuhitam

    Posted on: 20th July 2014 - 0 notesReblog

  5. Nah tengok!

    Masa tak menunggu anda. Hingga 11.59 malam ini sahaja. Promosi Raya! #bajuhitam ~ S, M, L, XL, XXL

    Masa tak menunggu anda. Hingga 11.59 malam ini sahaja. Promosi Raya! #bajuhitam ~ S, M, L, XL, XXL

    Posted on: 20th July 2014 - 1 noteReblog

  6. Nah tengok!

    Ingat, hingga 11.59 malam ini sahaja tau. Promosi Raya! #keychainbukuhitam

    Ingat, hingga 11.59 malam ini sahaja tau. Promosi Raya! #keychainbukuhitam

    Posted on: 20th July 2014 - 0 notesReblog

  7. Nah tengok!

    Promosi Raya! Hingga 11.59 malam ini sahaja. Selamat bersahur. #bajuhitam ~ S, M, L, XL, XXL

    Promosi Raya! Hingga 11.59 malam ini sahaja. Selamat bersahur. #bajuhitam ~ S, M, L, XL, XXL

    Posted on: 19th July 2014 - 0 notesReblog

  8. Nah tengok!

    Promosi Raya! Hingga 11.59 malam esok sahaja. Jangan lepas peluang! Selamat bertarawikh. #bajuhitam

    Promosi Raya! Hingga 11.59 malam esok sahaja. Jangan lepas peluang! Selamat bertarawikh. #bajuhitam

    Posted on: 19th July 2014 - 0 notesReblog

  9. Nah tengok!

    Promosi Raya! Hingga 11.59 malam esok sahaja. Jangan lepas peluang! Selamat berbuka. #keychainbukuhitam

    Promosi Raya! Hingga 11.59 malam esok sahaja. Jangan lepas peluang! Selamat berbuka. #keychainbukuhitam

    Posted on: 19th July 2014 - 0 notesReblog

  10. Nah tengok!

    Tragedi demi tragedi. Malaysia berduka lagi. #PrayForMH17

    Tragedi demi tragedi. Malaysia berduka lagi. #PrayForMH17

    Posted on: 17th July 2014 - 2 notesReblog

  11. Theme by Matt Malone
  1. Siapa Kami?

    Portrait

    Buku Hitam

    Label buku alternatif Malaysia terbitan Buku Hitam Press

  2. Laman lain

  3. Search